Har fått förhandsbesked om en Julklapp.


Kom ett mail från Ancestry,den sajt jag till största delen använder i min släktforskning.. Det är sonen som som är avsändare,så han hade förberett mig på att den var i antågande.Det som kommer att ske är att jag får hem ett kit,där jag skall topsa insidan av min mun,sedan sända in för DNA analys..Fantastiskt spännande att sedan få ta del av resultatet..Kanske man hamnar i kriminalregistret också...Nä Skojar Bara..Screenshot 2017-12-08 22.20.01

Screenshot 2017-12-09 16.23.15

 

 

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Har fått förhandsbesked om en Julklapp.”

  1. Har sett den där reklamen. Funderade på det en liten stund, sedan glömde jag bort det. Eftersom även jag är intresserad av det här med släktforskning, så är jag nyfiken på hur det går med dna-testet. Hoppas du återkommer om det samt att du kommer att få några nya trådar att nysta i. Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s