Idag blev det ”Goäta”


Förutsatt att man tycker om isterband,det gör ju jag..Det blev en Isterbandlåda..Jag började med att koka lite potatis,tog bort skinnet på korven,stekte på den lite..Sedan lät jag potatisen kallna..När det sedan blev dags att göra rätten klar,så skivade jag potatisen,täckte botten på en eldfast form med den,,bredde ut isterbandet ovanpå,sedan ett nytt lager med potatis,,slog över lite matgrädde och toppade med riven ost..In i ugnen 200* i ca 20 min,,eller till fin färg..På tallriken sen lite isbergs,minitomat och rödbetor..1.30

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Idag blev det ”Goäta””

  1. Den rätten har jag för mej att du berättat om tidigare?! Att det är en av dina favoriter…eller minns jag fel?
    Jag gillar isterband om det är rätt sort, men det var så länge sedan jag åt det nu så minns inte vilka det är som är rätt sort…..haha

    Ha en fin dag,
    Kram

  2. Det var en ny variant på att äta Isterband. Men det ser gott ut och var säkert det oxå. Nu tar vi igen oss så vi orkar ta reda på snön som ska komma upp till 40 cm till….Huga. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s