Gjorde fynd i frysen..


Funderade vid lunchtid idag vad jag skulle käka till middag,kollar i frysen,där ligger ett väl inslaget litet paket,inte en susning vad det kunde vara vid första anblicken,,Men jag kollade lite mer noga,,Aha har jag en sådan kvar,,den får det bli..När det blev middagsdax så in med potatisklyftor i ugnen,skar upp lite grönt, isberg, paprika,gurka,tomat. potatisen nästan klar in med fyndet i micron,laddade tallriken,en rätt som jag skrivit om många gånger,,”Gordon Bleu” på mitt sätt…Rackarns så gott det blir..Alltid.2.5

När jag sitter vid bordet och njuter av dagens rätt,så tittar jag ut,mörkret har lagt sig över byn,men en ljus strimma syns borta i väster,,ut på balkongen tar en bild.Läckert.P1080539

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Gjorde fynd i frysen..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s