Mat & Musik


Vilken härlig kombo,startar med maten,som blev en lövbiffvariant,liknande det jag gjort tidigare.Denna gången fyllde jag köttet med paprika och ost,kryddade med salt svartpeppar,timjan och chiliflakes..Rullade ihop och fräste på dom lite snabbt i het panna..Stekskyn i pannan fick sällskap av lite rött vin,som jag slog över rulladerna i ugnsformen,skar även några stavar morot och strimlade röd paprika som fick gå med i ugnen,,även litepommes gick in i ugnen..På tallriken sen minitomat och romansallad..Blev riktigt gott vill jag lova,,bra hetta från chiliflaken..2.10

Sedan kommer vi till musiken..Nu en melodi som skrevs 1967 av Vivian Keith och Ben Peters,en låt som jag har varit förtjust i sedan 1975-76 den fanns med på en Lp jag köpte med blandade artister en countryskiva.FreddyFreddy Fender sjöng en låt som hette ”Before the next teardrops falls”,det som jag fastnade för då tror jag var att Freddy sjöng en av verserna på Spanska,,sen har jag alltid gillat lugna fina countrylåtar..

Men idag var jag ute på tuben och vad tror ni jag fann då,jo denna fina låt i en version som nu har tagit plats i mitt musikhjärta,sätter den före Freddy´s version.Har ingen uppgift om vem som sjunger,,det jag har fått fram är att inspelningen är gjord på Papua Nya Guinea,språk..Engelska, Tok pisin, Hiri motu. 

 klicka på bilden.Papua

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Mat & Musik”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s