2 reaktioner till “En liten undring,,Bara.”

  1. Njaee…….äsch, det är väl inget fel på Gevalia kanske? Har blivit så bortskämd med kaffet så numera duger endast fina, italienska hela kaffebönor. Helst inte bryggkaffe, kokkaffe kan gå lite bättre. Bäst är kaffemaskin. Vanligtvis väljer jag te hemma hos andra som inte har kaffemaskin och kvalitetsbönor. Den närmaste fikaplatsen på jobbet ratar jag också. Där är det kaffemaskin men inga kvalitetsbönor. Åker jag ner 21 våningar finns det kaffemaskiner med kvalitetsbönor. Där dricker jag gärna kaffe. När jag inte tar mig dit dricker jag bara vatten till fikat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s