Länge sen sist..


Fundrade på maten idag,började tidigt i morse,har en låda i kylen med minutbiff,nä den tar jag i morgon..Knallade ut och sopade fram bilen,7-8 cm snö på taket och det vräkte ner snö..Körde ner till Sandby ett par mil ner i norduppland,fy för den lede oplogat ymninigt snöfall sikt mindre än 100 m..Var framme i 9 tiden fikade med brorsan,tog några bilder i huset,sedan körde jag hemåt igen,fy för den lede,glad att jag höll mig på vägen ända hem..Väl hemma hade jag bestämt vad jag skulle käka mot kvällningen..Tog fram riskokaren,laddade den och körde igång,efter 18 min var det klart,perfekt ris,rörde ner lite vinäger,sen fick riset stå och dra några timmar..Ja nu ska det bli Sushi..Fram med noriark,,gurka,,avocado och lax..Gott blev det…3.16

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Länge sen sist..”

 1. Du borde hålla dej från vägarna när det är sånt där skitväder!
  Suchi, Mums, undrar om det inte är dags att jag provar göra det själv, snart.

  Kram

 2. Förstår att det här är lyxig och god mat för det flesta. Ser verkligen fint ut. Men jag är ju sådär knäpp som jag är med mat.
  Riskokare använde jag förut. Eller rättare sagt, försökte. Lyckades aldrig riktigt. Tyckte den var otymplig och tog mycket plats i kastrullskåpet. Antagligen har jag givit bort den.
  Ja fy fasen för det eviga snöandet. Men det har säkert varit mer hos dig än hos mig.
  Kramis

 3. Det var länge sen du åt Sushi.
  Jag förstår att det blir ingen MK imorgon Du ska väl ner till barnbarnen?
  God natt!
  sov så gott!
  Kramen o pööössszzzzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s