SM-Guld-Skutskär-SM-Guld.


Spelande tränaren Johanna Pettersson: ”Nyp mig i armen!”

Expertkollegan Camilla Johansson kan bara hålla med: Helt otroligt. Det här är idrott när den är som allra häftigast. Det är tidernas bandyskräll, otroligt starkt. 5 198 personer hade letat sig till finalarenan i Uppsala, vilket är publikrekord för damfinalen. Den bästa siffran tidigare var 3 902 från 2005.– De är helt underbara! Hela Skutskär är här!, säger lagkaptenen Malin Andersson till SportExpressen. Bandy5

FINALRESULTAT   AIK–Skutskär 2–3

AIK: Diana Lipanova, Karina Lipanova. Skutskär: Olga Rodinova 2, Linnea Gunnarsson. Publik: 5 198.

Johanna Pettersson var lycklig efter skrällvinsten mot AIK. – Jag är helt färdig, jag orkar inte mer. Nyp mig i armen! Vår styrka är att vi vågar tro på oss själva och det här är bara så magiskt. Jag är sprängfylld av känslor och jag har drömt om det här så himla länge, jag har försökt få de andra att också drömma om det, säger Pettersson till SVT. – Och publikrekord på det, vilken jävla grej. I en jämn och tät match kan Skutskärs stora publik spelat en avgörande roll i kampen om SM-pokalen. Pettersson uppskattade stödet från läktarna. – Man vill ju göra det för att de ska få fira. Nä, alla har dragit sitt strå till stacken.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “SM-Guld-Skutskär-SM-Guld.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s