En Ikon Har Lämnat Oss


Jerry Williams har lämnat jordelivet efter en kort tids sjukdom,,känner stor sorg,han var en av våra största musikunderhållare,populär under mer än 50 år..Vila i Frid Jerry…Nu har du som du själv skulle ha sagt..”Nu har jag dragit in årorna”..Nu blir det drag i himlen.Jerry.

År 1963 var Jerry Williams tillsammans med The Violents förband åt the Beatles under dess Sverigeturné. Det blev mer soul-influerad musik vid slutet av 1960-talet, vilket kan höras i låten Keep On som blev en stor hit i Sverige 1969. Han återkom till den mer rock’n’roll-baserade musiken i början av 1970-talet och spelade med bandet Roadwork fram till början av 1980-talet. Under 1970-talet turnerade Williams även med gruppen The Telstars. År 1983 medverkade Williams i filmen G – som i gemenskap. Han har också medverkat i musikalen Cats.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “En Ikon Har Lämnat Oss”

 1. The workingclass hero has left the building!
  Nu rockar det fett i himlen! Han var liksom på något sätt odödlig. Jag brukar inte reagera så starkt när en ”kändis” dör, men det här kändes som en smocka i magen.
  Det känns så bra att vi har sett honom live flera gånger!
  Vila i frid!
  Kram

 2. Det blir ett tomrum, han har ju alltid funnits med och hans otroliga energi på scenen. Hans signum var den härliga söderslangen när han pratade.
  Din musik och personlighet kommer vara otroligt saknade😥
  R.I.P Jerka❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s