Det blev den 19:e februari igen.


Idag på eftermiddagen körde jag in till Gävle och lilla syster yster..TrendHon behövde förnya sin dators virusskydd,,denna gång fick hon sköta knappandet själv,funkade bra.Nästa gång klarar hon det själv,,hade med en extra licens som hon kan ta om ett år när det blir dags att förnya igen..

Fikade och surrade en stund,sen när jag skulle åka hem kom hon med en påse med ett innehåll som tog mig tillbaka till den 19/2..att det blev som så,får jag skylla på förkylningsvirus..Men vad gör det,det är ju bara siffror..P1100240-horz

När jag kom hem så blev det matdags,,jag hade tidigare tagit fram ”Minutbiff av Rulle” vilket inte sa mig så mycket.Googlat nu,(tunn skiva nötkött som steks hastigt).Men jag fräste på ett par bitar,1min på var sida,in med lite pommes i ugnen. På tallriken blev det lite tomat och paprika,,även lite beasås fick plats.Smakade bra..4.10

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Det blev den 19:e februari igen.”

  1. Vilken fin överraskning hon kom med, det var ju jättelänge sedan jag såg ett sånt födelsedagskort, och det fina glaset, har hon dekorerat det?
    Var lövbiffen I hoprullad och skuren som en rulltårta…typ?

    Ja i minnena lever Aviga Ava kvar sen när hon är borta.

    Hoppas du haft en fin dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s