Blev gott idag å.


Maten idag blev nästan vet inte vad?..Hittade en köttbit i frysen,en låda från någon tidigare anrättning,inte en susning vad det var,men det såg bra ut..In med lite pommes i ugnen,på tallriken lite tomat,isbergs och picklad rättika..Rött-tileI glaset som jag fick av lilla syster yster tillsammans med en röd Italienare Appassimento Ca´Marrone..Farligt Gott.

Klockan nästan 19:00 solen på nedgång,men det var så pass varmt och skönt därute,så jag tog plats på balkongen,där jag intog denna enkla men goda rätt.

Synd att jag inte märkt lådan vad det var för köttbit som jag hade på tallriken,,men spelar egentligen ingen roll,gott var det..4.13

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Blev gott idag å.”

  1. När man inte märket lådor kan man få en överraskning åt båda hållen, men du hade tur 🙂
    Det vinet har jag hemma i vinstället, har inte smakat och nu vet jag att jag ska spara det till jag har något nåt extra gott på tallriken 🙂
    Kram

  2. Ja men det såg ju gott ut nu kom jag ihåg att jag hittade en matlåda i frysen måste gå och ta ut den nu…… vänta…… 🙂 ja men va bra fast din mat såg godare ut gillar kött gott rostbiff entrecote oxfile mm men oxfile har ja inte råd att äta längre men gott är et smaklig måltid och ett glas vin eller två kram trevlig helg Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s