Första,men inte sista..


Jag gjorde ju för ett antal dagar sedan panerad blomkål..Då blev det blomkål över,den tog jag fram idag,tänkte på syster yster,hon brukar göra blomkålsmos,kan hon så kan jag.Bröt ner blomkålen i mindre bitar,kokade i lättsaltat vatten,10-12 min..Slog sedan av vattnet kryddade på med vitpeppar,stampade till mos med potatisstampen,lade i lite ost och lite chiliflakes 1/2 dl matgrädde,rörde om,,blev bra bett i moset..Stekte på några små tyska korvar,Nyrnberger bratwurst..På tallriken sedan lite minitomat,gul spetspaprika och en klick coleslaw..Säger bara varför har jag inte gjort detta tidigare,,riktigt ”Gott”4.27

4 kommentarer på “Första,men inte sista..

  1. Blomkålsmos är jättegott ju….tror det passade perfekt till de smakrika tyskarna
    Hoppas du haft en fin dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s