Dagens Fiskgjuse.


När jag kollade Fiskgjuseboet i morse så tyckte jag att deras beteende var lite annorlunda mot tidigare..Honan låg i boet och liksom skruvade på sig,,min tanke då,hon ligger på ägg.Och jag tyckte mig säkert kunna se ett ägg när hon reste sig för att byta liggläge..

http://tv.eenet.ee/kalakotkas2.html

Detta bildspel kräver JavaScript.

5 kommentarer på “Dagens Fiskgjuse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s