Hämtade paket på Willys.


Idag kunde jag hämta min beställning från Mat Smart.Jag är ju en knäckebrödsätare av stort mått,tycker jag själv..Jag fick ju tips om företaget Mat Smart för ett tag sedan,kollade igenom deras sortiment,som är väldigt varierat och prisvärt.Varorna är prissänkta rejält,ofta därför att det är kort bästföre datum..Men på knäckebröd kan jag tycka att det håller mycket längre än vad det datumet säger..Så här nedan syns vad jag handlat nu..Matsmart1

Tillkommer 49:- i frakt.

4 kommentarer på “Hämtade paket på Willys.

 1. Jag har ockå provbeställt fast med hemkörning. Det jag inte gillade var att när man beställer så ser man inte hur kort datumet är. Därför vågade jag bara beställa lite. Då varorna kom visade det sig att det inte alls var kort datum. Så vad är haken då? Beställde hem diskmaskinstabletter som var superbilliga. Men då varorna kom visade det sig att förpackningar var minimala. Inte så undra på att de var mycket billigare….. Var såklart slarv från min sida som inte läste om storleken på förpackningen. Summa summarrum…..har köpt hem ett lager med lördagsgodis, mycket billigare än vanligt, till barnbarnen då de är här på helgen.
  Kramis

 2. En bra affär, helt klart! Jag älskar också knäckebröd, fast det där knäckebrödet ”Lipton” har jag aldrig testat… 😉

 3. Där tjänade du en ”hacka”
  Jag har haft en bra dag!
  Jag hoppas att du också haft en bra dag!
  Natti vännen!
  Kram o pööössszzz

 4. Bästföredatum, är ju bara en rekommendation, och väl tilltaget, de flesta varor håller ju mycket längre.

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s