Midsommarmat,nä inte precis!!


Kanske ni minns tidigare i veckan när jag skulle laga ”Pasta med Köttfärssås” men saknade en del ingredienser.tänkte till då.finhackade en lök,brynte på köttfärsen,kollade i skåpet,,inga krossade tomater,ingen matgrädde..Men där fanns champinjoner,en frp kidneybönor,lite soltorkade tomater i olja..Oki,tänkte om.Det blev ju inte så tokigt riktigt gott faktiskt..Det blev ju ett par lådor också,,den ena lådan blev mat igår,bild nedan..Jag varvade med skivad kokt potatis och köttfärs/bönröran,riven ost på topp,,smakade alldeles utmärkt.6.21

Idag tog jag fram den sista lådan,hade funderingar redan i morse,vad ska jag ha i denna gång.,Skivade lite champinjoner,skivade även en röd spetspaprika,körde lite bacon i ugnen.Varvade sedan allt i en form,på topp även lite oliver.Vispade ett ägg med 1/2 dl mjölk som jag slog på innan det blev ugnen,200* i knappt 20 min..Ser smarrigt ut..page-vert

På tallriken blev det lite gurka,spetspaprika och isbergssallad..Detta blev en riktig höjdare..Klart godast utav de tre olika varianterna med samma grund…6.22

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Midsommarmat,nä inte precis!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s