Hört talas om,Luca Stangl.


Nä troligen inte..

Vad månde bliva av denne då 11 årige musikant,redan en fullfjädrad dragspelare.låten är ju välkänd.

Citat av Luca..Jag föddes i början av september 2006 och bor i Kremstal i Övre Österrike. För närvarande deltar jag på grundskolan i 3: e klass. Musik har fascinerat mig sedan jag var barn, och sedan sex års ålder har jag njutit av att spela den styrianiska harmoniken. Jag har en bra harmonikalärare och nyligen en trevlig sånglärare. Merparten av min musikaliska entusiasm kommer från min farfar, som praktiserar mycket konsekvent med mig och ibland följer med mig i min allt vanligare prestanda. Mitt musikaliska mål är att lära sig ett eller två andra instrument (piano, gitarr) de närmaste åren.

Luca Stangl

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Hört talas om,Luca Stangl.”

  1. Wow….vilken kille! Ja vad ska det bli av detta musikaliska geni?

    Fridagen har varit bra, blandat med jobb hos hönsen, promenad och besök hos vänner!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s