Torsdag 5 Juli.


Egentligen ingen speciell dag,utan en helt vanlig torsdag i början av Juli..Jag körde till Eskön på förmiddagen,hämtade ett bord som min syster lånat ett tag,nu ska det med upp till stugan i norrland.Där var det nytt kök på gång…P1110012Min andra syster fyller 69 i dag så henne ska vi gratta förståss. Grattis Kerstin…Sedan på Em kom sonen och barnen,på besök,dom hade varit i Furuvik och haft en kul dag med olika nöjesaktiviteter och även kollat på djurlivet i parken.Vi käkade lite gott grillat,tog ett par öl,gjorde en GT på genever till sonen,jag tog en jag å,, konstigt så skrynklig sonen blev i ansiktet…Fick även en som ville lära sig knyta Brynäsarmband,duktig var han…P1110013

Senar på kvällen när alla trötta gått till sängs så satt Loke och jag på balkongen och pratade om allt och inget,,kul var det.I morgon blir det Nordupplands riviera för dom..Rullsand ett litet paradis på jorden för di badsugna..IMG_20180705

2 Comments on “Torsdag 5 Juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s