Norrlandsvecka 1.


Startade från Skutskär tidigt lördagsmorgon 7/7,varmt redan så tidigt,inga problem,inte så tät trafik..Körde 331:an och vid Graninge kom jag till ett vägbygge,H—vete,grovt makadam,dammade fruktansvärt,två bilar stod med punktering,,inte kul att köra i 35-40 km i 1,5 mil.Kom ut på bra väg sedan,flöt på bra sedan..Stuga1

Grusvägen mellan byn och stugan var riktigt bra,bara drygt 3 km kvar ska bara köra över berget….Uppe på berget mötte jag en Tjäderhöna som gav mig onda ögat,och såg till så ungarna kom i säkerhet..Många fina vyer passerar jag,men vackrast är det nog när jag kommer fram till stugan..102

Måndag 9/7 då är sonen och barnen på väg upp från Uppsala,var på byn vid lunchtid hade kontakt med dom då,då var dom i Sundsvall,halvvägs..Eftermiddagen sedan fick jag inte mycket gjort,gick mest och tittade bort mot backen och kurvan där dom skulle dyka upp..Inte så kul att vara utan uppkoppling,,Men se där dyker dom upp,kl 16:30 ca,,skönt då kan man slappna av,barnen var redan avslappnade..Stuga2

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Norrlandsvecka 1.”

  1. Vilken mysig familjernärvaro blir avis. Innan vi når anhöriga i Lappland har vi minst 104 mils resa. Blir allt lite avundsjuk på dig. För oss är det först i Tärnafjällen som den södra resan börjar. Men både du och jag tillhör det sydsamiska målet.
    Kramis

  2. Funderade också på hur långt det är, om Sundsvall är halvvägs tippar jag på 75 – 80 mil?!
    Kul att lilla familjen kom upp också.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s