Eskön lördag Fm.


Körde till Eskön på Fm,Vincent och mamma Helena var där,Vincent som nyligen fyllde 3 år är en liten pratglad kille..Vincent ville prova att ta en bild av mig med min kamera, han lyckades bra..Morfar som tagit en paus i måningen inne i stugan,mätte hur lång vincent var,98 cm kom dom fram till..Sen blev det vattning av mormors blommor..Eskön28-7

Sedan vid lunchtid körde jag hemåt,och till min stora glädje kom jag in i en rejäl regnskur när jag körde in i Skutskär,,lite kort skur blev det,vilket var synd..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Eskön lördag Fm.”

 1. Jag har aldrig förstått Peter Siepens kändisskap, mest tyckt han är en clown, men nu jag träffat honom tänker jag lite annorlunda…han är en trevlig clown…haha

 2. Söt och hjälpsam Vincent,
  jag har lärt mej att längden vid två år, är hälften av den längd man får som vuxen, mina barn var runt 98 på tvåårskontrollen och det har stämt bra med deras längd i dag.

  Det verkar som det kommit korta skurar över hela landet, egentligen hade det väl varit bäst om det samlat sej över brandområdena?!

  vaknade av åskoväder i morse men det gick över ganska snart…

  ha en fin dag,
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s