En lördag,där jag inte skulle göra ett skit.


Oki,förmiddagen blev det inte många knop.Dagens fakta i bloggen,sen melodikrysset..Lunch,en låda med isterband,,gott.Sen tag jag en tur till Eskön.KartaEskön

För en fika,där var det lugnt nu inget av syrrans barnbarn var där,tänker på yngstinen Vincent som blev så glad i armbandet jag knöt till honom,,”Iverpool”, som han sa,pappa John är säkert avundsjuk nu.Vincent

När jag sedan kom hem,blev det dags att fundera ut maten till kvällningen.Jag hade i,o,f,s, redan bestämt vad det skulle bli,men inte hur..Jag fixade till,något som blev>>”Små Tyskar på bräda”,,som faktiskt blev riktigt gott..8.4

Det gick att sitta på balkongen och äta idag,hade regnat graderna var njutbara,lite rött i glaset,,tror korven var nürnberger eller något liknande.En La Barra

Som så ofta hade jag you tube musik i högtalaren,denna gång ett helt okänt gäng,men ändå bra musik,har kommit underfund om att språket spelar inte så stor roll om låten är bra,och det tyckte jag att denna var.klickbild.

 

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “En lördag,där jag inte skulle göra ett skit.”

  1. Du hade en fin lördag…Vincent är gullig, Iverpool ❤
    Man kan ju hitta på och lägga vad som helt på plankan, inte så tokigt förstår jag.

    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s