Musik o Mat.


Det är ju en fin njutbar kombo..Först vad blev det för mat..Jo ur frysen tog jag en liten bit,grillskiva,,va nu det kan vara,den var redan marinerad,såg ut som en bit nöt..Den var lite tjock så jag delade den på mitten,e-n inte var det någon nöt..Snarare ”Grisbiff”..In med lite pommesstrips i ugnen grisbiffen på grillen,även en bit Halloumiost fick gå med..På tallriken sen lite tomat-romansallad-spetspaprika och mangorajasås..Blev inte så dumt ändå.I glaset hade jag Castano en god Spanjor..8.5

Sedan var det ju musiken som strömmade ur min Bluetothhögtalare.Det är countrymusik på franska från det fransktalande Canada. Patrick Norman.En artist jag aldrig hade fått höra om det inte vore för You Tube.Där finns hur mycket bra musik som helst…..klicka på matbilden och njut av Patrick.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Musik o Mat.”

 1. Fniss, jag ska göra en omstart med maten från måndagen.
  Veckan som gått har jag ätit lunch en dag och middag två gånger.
  Förhoppningsvis blir det nu några dagar med mer normal svensk sommarvärme så det går att orka fixa något käk.
  Kramis

 2. svårt att se vad man tar ur frysen om man glömt skriva etikett, men det blev ju gott ändå!
  jag har slutat inbilla mej att jag ska kunna se vad som ligger i påsen 😉

  Jag vet inte om man får lägga ut foton på andra så där hur som helst, så berätta inte för din bekant att du sett honom/henne 😉

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s