Det blev Wookat idag.


Plockade fram två kycklingbröstfiléer ur frysen i morse..Skar dom i mindre bitar när dom tinat.Marinerade med lite olja,currypasta,salt/peppar i en bunke,rörde om då o då. Fräste sedan på bitarna i wookpannan med lite olivolja,slog i en burk cocosmjölk,och en påse wookgrönsaker,(Thailändsk)..Det fick småputtra en stund,smakade av kändes lite tamt,så lite chiliflakes fick gå i,,även en tsk sambaloelek gick i..Under tiden hade jag kokat kinesiska äggnudlar,när dom var klara fick nudlarna gå ner i pannan.8.6

När jag sedan åt,så kände jag att jag hade slarvat lite,en och annan tugga var som en käftsmäll,puh,,hade rört om lite dåligt när jag hade i sambaloeleken,rackarns så starkt.Enöl Breznak Tjeckisk blev dagens dryck..Men ack så gott i alla fall,totalt sett,även om det brände till i munnen några gånger…

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Det blev Wookat idag.”

  1. Wok är gott och går fort att göra….styrkan i sambal har man ju ganska bra koll på, men det är lätt att lägga i liiiite för mycket 😉

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s