Vilken stad besöker jag???


Jag är i stad som säkert alla känner till…Staden har ca 910 000 invånare..Här i staden finns en välkänd beach..Vattentemp sommar/vinter varierar endast 3 grader +27-+24..Städer som ligger på samma latitud är Mecca Saudi Arabien,,Cancun Mexico,,Hanoi Vietnam.  Stadens namn betyder ”Skyddad Vik”..La Ronde

På bilden ser du den roterande restaurangen på toppen av byggnaden,en välkänd vy i staden..Det finns ett antal sådana i världen,,denna invigdes tidigt -60 tal,var då den 3:e i världen..Här i staden föddes i Augusti 1961 en Nobels Fredpristagare.

Vilken är staden jag söker??

5 kommentarer på “Vilken stad besöker jag???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s