Körde hemåt vid lunchtid..


Hälsade på Erika innan jag vände nosen mot Skutskär,fick med mig lite från hennes växthus,små tomater och kryddor jag har inte använt färska kryddor så ofta(Dragon och Timjan) fick följa med..Sonen och barnen var ute på äventyr en bit utanför centrum, Tunaåsen intill dom välkända kungahögarna vid Gamla Uppsala.På agendan hade dom bågskytte,även kusinen Anton var med.Jag stannade till på vägen hemåt,tog några bilder.Bågskytte-vert

När jag kom hem så funderade jag på söndagsmiddag,,tog fram en kycklingfilé,delade den på mitten,kryddade på med salt peppar himaliasalt färsk dragon och chiliflakes. Hade ett halvt paket bacon i kylen,lindade det runt filén,som fick gå i ugnen till 80* Potatisklyftor i ugnen,på tallriken sedan tomater och sallad som jag hade med hem, lite mangorajasås fick vara med också.Denna anrättning fick sällskap av en”Bernard” mörk Tjeck som sonen hade köpt till mig,,själv tycker han inte om mörk öl,men det gör ju jag.Riktigt gott blev det.8.19

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Körde hemåt vid lunchtid..”

  1. Såg gott ut det där! En Amber-öl är väl lite halvmörk sådär? Såna gillar jag också, även fast en vanlig ljus öl är det jag väljer oftast 🙂

  2. Alltid gott med färska kryddor.
    Spännande med pilbåge, bra träning för både knoppen och kroppen också får jag för mej,
    Ha en fin dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: