Blev mat idag å.


Idag när jag var på Coop och handlade så köpte jag 2 kg kycklingfilé,delade upp dom i påsar 2 filéer i vaje,blev en udda över,den får bli dagens mat..När den tinat så kryddade jag på den med himaliasalt,svartpeppar,chiliflakes och färsk dragon.Lite olivolja slpg jag på när den gick in i ugnen,körde den till 80*.Under tiden mosade jag lite kikärtor tillsammans med olivolja,salt och svartpeppar..På tallriken blev det tomater,sallad och mangorajasås..Detta sköljde jag ner med en öl som sonen köpt till mig,en Ipa.Det blev en riktigt smaklig anrättning..8.21

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Blev mat idag å.”

  1. Kyckling är gott. Även jag har ätit middag idag. Kyckling med ris och currysås.
    Mums
    Blir bergis ingen mat alls i morgon eftersom jag inte lagat något att ta fram. Men nu har jag i alla fall ätit ett mål mat tre dagar i rad. Det blir bättre
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s