En Favoritlåt..


Egentligen vet jag inte varför jag är så förtjust i denna melodi,men den dyker ofta upp i mina tankar..Den är lika vacker även på franska,kanske ännu vackrare än originalet. Låten är skriven av Fred Rose och kom ut första gången 1947 då med Roy Acuff.Den har spelats in av många artister,mest spelad är kanske Willie Nelsons version..Men tusan om inte denna med Patrick Norman från Canada är bäst,vad tycker ni.I mitt hjärta har den ett litet eget rum

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “En Favoritlåt..”

  1. Den känner jag igen, fin!
    Jag förstår att drt måste vara ansträngande för ögonen, det blir nog perfekt med den plattan.
    Ja det kostar att kunna tugga sin mat, jag är glad att jag kan betala, men vet ju att det är väldigt många som inte kan det 😦

    Ha en bra dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s