Taskig dag,,Men god mat.


Som jag nämnde i mitt förra inlägg,en eftermiddag som kostade en del..Väl hemkommen så blev det matdags.Hade tagit fram en bit oxfilé ur frysen i morse.Kryddade på den med salt och svartpeppar,lindade därefter några skivor bacon runt den,band upp med en snörstump..Brynte på den hastigt i het panna på båda sidor..Sedan in i ugnen,lillasyster yster hade talat om för mig att hon kör oxfilé i ugnen till ca 57*,sen låter hon den vila en stund..Precis gjorde jag också,perfekt stekt blev den.(jag hade troligtvis överstekt den) tack för infon lillasyster.Blev lite pommes,sallad,tomat,oliver och beasås.I glaset den goda Italienaren ”Il Conte Rosso”.9.23

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Taskig dag,,Men god mat.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s