Mat och Ljus.


Det ska bli precis som rubriken säger..Börjar med maten,det blev en höjdare,jag delade 2 st kycklingbröstfiléer i fyra bitar,saltade och pepprade,sedan ner i en form och 20 min i ugnen.Fräste på lite finskurna champinjoner,rörde ihop en sås av en burk creme fraice och 1 dl matgrädde,en tsk soya och en tsk sambaloelek rörde sedan ner svampen..Tog ut formen ur ugnen,strödde över lite chiliflakes,slog på svampsåsen sedan in i ugnen igen 225* i ca 15 min.Kokade ett par potatisar,tomat och lite spenat fick bli med.10.17

Sedan var det detta med ljuset..Fick hjälp idag av min bror att montera den nya ljusrampen på bilen,,när monteringen var klar så ställde vi in den på gehör..Senare när mörkret lagt sig över byn då körde jag ner till en snudd på otrafikerad väg för att testa hur det blev,såg att den ska riktas aningen mer uppåt,men rackarns så ljust det blev. Bilderna är tagna med mobilen.

Halvljus-horz

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Mat och Ljus.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s