En fin Luciadag..


Denna Luciadag startade som den gjort nu i flera år.Kommunen placerar ut ett hundratal marchaller i centrum,även gångvägen ner till resecentrum är kantad med marschaller,det framgår inte av min bild hur vackert det var..Senare efter lunch hade jag träff med Petra som fixar mitt hår så det blir någorlunda fason på det..

På hemväg från stan stannade jag till hos en fd,granne som hade kört fast i ett korsord och behövde hjälp,fixade det,,blev en fika med lussebulle..När jag kom hem hade det börjat skymma,så det blev en stund vid köksbordet och lite pluppande,tavlan växer fram lite för var dag..

När magen ropade på mat så tog jag fram en låda med den goda köttfärssåsen,kokade lite äggnudlar,som fick sällskap med lite minitomat,spenat och riven pecorinoost,smakade bra.Blev en Melleruds Paradpilsner också.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “En fin Luciadag..”

  1. Oj vad du pluppat mycket! Snart klar ju.
    Det är svårt att förmedla känslan av ljus, men jag kan tänka mej att det är väldigt vackert med marschaller efter vägen, fint att kommunen ordnar sånt.
    ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s