Blev mat idag å.


Idag blev det mat utan spill.Körde en kycklingbröstfilé i ugnen,den var kryddad med salt,svartpeppar,timjan och chiliflakes.Potatisklyftor fick samsas med kycklingen i ugnen..Som tillbehör blev det en sallad på isbergs,minitomat,brysselkål och fetaost..Smakade bra.En Mariestads export blev drycken idag..

Kul med dagens teknik,,jag hade min bluetooth högtalare på bordet,på datorn :you tube: hade jag hittat ett spelglatt gäng,som jag aldrig tidigare hört.Caleb Klauder Country Band ”C’est Le Moment”..På så vis behövde jag inte sitta vid datorn,utan trådlöst sända från datorn till högtalaren..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev mat idag å.”

  1. Duktigt att du klarade av att laga mat utan spill. Även om det hade varit bättre att göra det i omvänd ordning. Öl är liksom mindre besvärligt att ta hand om när man spillt… 😉

  2. Tekniken är riktigt bra när den fungerar.
    Ja det var jätteroligt att Thyra kom, jag önskar att vi bodde närmare så vi kunde ses ofta, så som du och dina barnbarn.
    Ha en fin kväll
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s