Ett sista farväl…


Denna dagen blev lite tyngre än jag kunde föreställa mig..Tog farväl av en av de starkaste personer jag känt..Men till slut orkade inte kroppen längre.. Trösten är att nu är din smärta över,men jag bevarar ditt minne i ett eget rum i mitt hjärta.Vila i frid Tina.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Ett sista farväl…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: