Ingen ”Grus Grus” men många ”Cygnus Cygnus”.


Såg i en bloggkamrats blogg att Tranan hade anlänt till hennes trakter för ett tag sedan..Kände då att jag var tvungen att köra till Skärplinge för att kolla läget..Sagt och gjort,när jag körde hem från Uppsala på Em,så tog jag vägen via Skärplinge..Inte en endaste trana fick jag se,men däremot många Grågäss och en hel hoper med Sångsvanar,,så jag tror att våren är på G.

När jag kom hem i 5 tiden så var jag lite hungrig,med betoning på lite,i skåpet fanns ju lite olika grönt,i frysen fanns ju en hel del,,men något som tinar fort..Bacon,det får det bli.Tog fram min.Nicer Dicer,körde igenom ett par små potatisar,strimlade lite paprika och sparris,fräste på baconet,på tallriken blev det även lite tomat,majs,oliver och dressing.Gott.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Ingen ”Grus Grus” men många ”Cygnus Cygnus”.”

  1. De är nog på gång upp till dej snart, jag minns förra året då de kom och sen kom snön, de stod i djup snö och såg både frusna och hungriga ut.
    Häromdagen stod jag och lyssnade på koltrastens sång, en riktig glädjekick.
    HA en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s