Snabbt,Enkelt,Gott.


Ja så blev det idag.Börjar med att sända ett tack till bloggvännen Marianne,som tipsade om att pickla rotselleri,jag skar sellerin i cm stora kuber,hade även en palsternacka som fick samma behandling,kokade upp detta någon minut,kokade även en 1-2-3 lag,ställde ut på balkongen för kallning..På tallriken sen blev det picklat vill jag lova,Gurka,Rödlök, Rotselleri/Palsternacka,Romansallad,Hamburgerdressing,Mangorajasås och 2 st Hamburgare..Riktigt smarrigt blev det,kanske lite nyttigt å.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Snabbt,Enkelt,Gott.”

  1. Fniss, du vet ju hur jag är med mat! Så enkelt och okonstlat som möjligt. Samt att varorna jag äter är begränsat. Men med rotfrukter kommer jag långt. Att tärna palsternacka och rotselleri och koka dem bara nästan klart, det är gott. Inte att koka längre än så. Absolut inget picklat eller någon som helst gegga, dressing, vinäger eller liknande. Men jag är udda då det gäller mat – så de allra flesta tycker som du. Men jag skulle kunna göra en variant av din mat. Samma rotfrukter samt potatis ugnsrostad. Hamburgare skulle jag byta ut mot ett grillat kycklingben. Och så skulle jag lägga till en näve ärtskott eller andra groddar. Det tror jag skulle bli jättegott, och nyttigt. Så även om jag är så kräsen så fick jag ett tips på en egen variant av din rätt. Tack för tipset!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: