Cypern 11/5


Efter en helmulen start på dagen,som senare på fm ordnade till sig med sol och varmt,vännen Antigoni klagade att det var tråkväder,men jag sa solen kommer kl 11,vilket den gjorde också..Jag körde runt lite,kollade på ett fantastiskt hotell som inte fanns förra året,nyöppnat i år”Nissi Blue”.Sedan blev det dags för mat,denna gång blev det Nikitas Restaurang som ligger lite knöligt till för den som inte kan byn,jag tog en Nikita Special,en oxfilé med svampsås och potatisgratäng,fantastiskt gott.Det blir minst ett besök varje gång jag är på Cypern..Kollade vad jag skrev 2016 i Trip Advisor.Kan bara konstatera att omdömet håller än idag.Efter maten blev det en liten tur ner till havet som alltid är rogivande.

Maj 2016..Nikitas är inte den restaurang som är lättast att hitta i byn,,men är du sugen på en riktigt god kötträtt,,ta en taxi eller fråga dig fram, besviken kommer du knappast att bli.Planksteken är toppen,vid mitt senaste besök,blev det en pepparstek med gratäng,en riktig höjdare..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Cypern 11/5”

  1. Det kan löna sej att ta sej från de stora gatorna när man ska äta.
    Oxfilé med svampsås låter ju gott.

    Det sägs att man inte kan ta igen förlorad sömn, men vet inte om jag tror på det, att sova i ”förskott” funkar nog inte, men är man utsövd så klarar man ju en natt utan sömn bättre än om man redan är trött som en tok…haha…lite svammel
    Ha en fin dag
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s