Hemma igen..


Så då var jag hemma igen,efter ett Uppsaladygn,med goäta och gott dricka.Förra veckan var sonen i Tallin några dagar,Tallin en gammal fin stad som jag besökte i mitten av 90 talet..Var då upp i TV-tornet och smakade på likören ”Vana Tallinn” för första gången då 170 m över marken.Nu spillde sonens Tallinbesök över lite till mig också.Spillet är flaskan till höger i bilden nedan,en jättegod likör,Tack o Bock.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Hemma igen..”

 1. Mysigt att umgås med sina barn och barnbarn. Har varit i Tallin ganska många gånger, men ledsnat på det nu. Brukade också köpa den likören emellanåt.
  Kram

 2. Då har du haft en fin helg och blivit ompysslad av sonen.
  Tallin har jag besökt nån gång i början av 90-talet, det var regnigt och grått. Likören har jag hemma, tog från brorsan då han var borta.
  Har dock inte smakat på den.
  Ha en fin dag,
  Kram

  1. Ja jag behövde inte göra många knop i Uppsala,bara bli ompysslad med god mat och lite surr med barnen..Din helg,det verkar också ha varit en bra en..Hoppas denna veckan blir lika bra som förra slutade..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s