Om det finns,har jag sett en.


Undrar bara,,finns det ”Maskrosodlingar i Sverige”,,om så är,,då har jag sett en.Ingen liten en heller.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Om det finns,har jag sett en.”

  1. Dom finns överallt. Egentligen fint….men inte så kul då de tar över gräsmattan.
    Spröda maskrosblad i början på säsongen kan man äta som sallad. Maskrosbladen kan också torkas och använda till te. Blomman kan det bli gott vin av.

  2. Maskrosor är ogräs men väldigt vackert ogräs och nyligen läste jag någonstans att de är viktiga för bin och humlor, om det gäller särskilt maskrosor eller blomster i allmänhet stod det ingenting om.

    Ja, mina bröder har lärt mej många svordomar och jag använde nog de flesta när jag satte igång laptopen. I morgon ska jag ringa och fråga vad i h-e de håller på med, två gånger har den varit inne, två gånger säger de att allt är fixat och två gånger har de misslyckats.
    Ha en fin kväll
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s