Favomat idag.


Idag blev det en rätt som ligger högt på min favoritlista.”Isterbandlåda” denna variant hag jag lärt av min lillasyster Yster.Köpte en liten frp potatisgratäng och 2 Småländska Isterband,jag tog av skinnet och skar ner korvarna i små bitar.Sedan varvade jag i en ugnsform, gratäng och isterband,,toppade med lite riven Västerbottenost,in i ugnen som jag satt på 200* formen fick stå inne till den fått lite fin färg på ytan,ut ut ugnen, sen fick formen vila några minuter innan jag lade upp på tallrik,lite romansallad,minitomat och rödbetor blev tillbehör,,fantastiskt gott sa min mun.Räckte till två lådor också..Nästan tjänstefel att inte prova,om man gillar Isterband.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Favomat idag.”

  1. Gillade isterband när jag var yngre, men tycker inte de smakar som då så avstår så länge jag inte hittar något fabrikat jag inte provat förr. Men vet att potatisgratängen är bra.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s