Maten idag var medskick.


När jag var nere i Uppsala förra helgen,så åt jag gott kock var sonen,,när jag åkte hem så fick jag med hem det som vi inte orkade äta upp då,vet ej vilken styckdetalj det var,bara att det var gott.Idag tog jag fram lite av medskicket, kokade lite potatis.På tallriken lite grönt och sonens sås,som det var drag i.Smakade alldeles utmärkt.

I glaset hade jag,nästan som vanligt vill jag påstå, Il Conte Rosso från Italien , Sicilien , Terre Siciliane .Fruktig, något kryddig smak med inslag av mörka körsbär, örter, björnbär, slånbär och lakrits. Serveras vid 16-18°C 

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Maten idag var medskick.”

  1. Vilken gullig kille du visar kort på!. Vem kan det vara, månntro?

    25 C vid 11-tiden på kvällen: ska bli ändå varmare det nästa två dagarna.
    Otäcka tornedos har gått fram i mitten av USA, som Oklahoma och Kansas. Översmämningar, där det inte är vanligt.

    Din middag ser inbjudande ut – fin färkombination.

    1. Ja du,den killen har jag varit bekant med i 76 år..Tornados är inget man vill vara i närheten av,inte översvämningar heller.Jag tycker om när det är fint på tallriken,då blir ögat mätt också.Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s