En hit o dit dag.


Började med morgonfika med brodrarna på Caseverkstan..Därefter körde jag ner till Sandby,där en kamrat köpte ett gammalt torp för ett par år sedan,jag har dokumenterat i stort sett hela renoveringsprojektet,har nu närmare 900 bilder som han ska få den dag han säger,att nu är det klart.Nu är det bygge av garage som är på G,samt sammankoppling med huset med trall och trappor i olika nivåer.Blir säkert bra.

Vid lunchtid tornade lite mörka moln upp på himlen,ser lovande ut,med tanke på att man på lokalradion sa att ta med paraply om du ska ut på Em. Hörde att Tor var ute och bullrade lite också.

Jo det brakade loss ordentligt,strömlöst blev det i 13:40 tiden,strömmen kom tillbaka straxt före kl 16..Det var lite ärtstora hagel i skuren som kom.

Tur att jag har lite pyssel jag kan sätta fingrarna i,när det är blötväder ute.

Det är många pluppar som ska på plats,,men tavlan växer så sakteliga fram.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “En hit o dit dag.”

  1. Så du fick besök av Tor och det kom regn? Här är så snustorrt så det är läskigt. Men idag inte varmare än en normalt svensk sommardag. Skönt alltså. Men blåste rejält emellanåt, ett tag. Slutade dock blåsa. Inte en enda regndroppe.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s