Goäta blev det idag.


Världens enklaste rätt.Isterbandlåda en höjdare.Jag köper en färdig potatisgratäng ca 800 gram,småländska isterband 2st,tar av skinnet och skär ner korven i små bitar som jag blandar med gratängen,lägger ner i en eldfast form,ingen extra kryddning behövs tycker jag,toppar med riven ost.Sedan in i ugnen 200* till den får fin färg,20-25 min.

På min tallrik denna gång,rödbetor,,minitomat och stekta champinjoner, snudd på tjänstefel att inte testa.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Goäta blev det idag.”

  1. Jaha, då begår jag ett tjänstefel nu då… Fast rätten hade egentligen bara ett fel. Du kan aldrig gissa vilket 😉
    Den där potatisgratängen är väldans god – den köper jag emellanåt i den skandinaviska affären tvärs över gatan här hos oss. Ja, dom har isterband också och jag har köpt såna där. Men det var på beställning från goda vänner som bor nån timme bort med bil och inte har närhet till skandinaviska butiker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s