Hemma igen.


Jag har nu bytt vy utanför fönstret,igår söndag körde jag ner till byn för att tala om att jag ska åka hem i morgon måndag,mest för att mina vänner inte ska undra om det hänt något,om jag inte hörs av…När jag körde tillbaka mot stugan hade en Tjäderhona med ungar intagit vägen straxt innan stugan.

Tidigt i morse så startade jag den drygt 52 mil långa hemfärden,det regnade till o från i stort sett hela vägen,men färden gick bra.Så nu har jag den gamla vanliga vyn utanför mitt fönster.

Tack alla för de goa kommentarerna som kommit under veckan.Tack & Bock

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Hemma igen.”

  1. välkommen hem igen då…..säger jag då! Skönt att du inte har längre än 52 mil eftersom du sitter ensam i bilen. Jag har dubbla sträckan om jag ska ta mig till mammas hemtrakter. Vi har brukat köra den i ett utan andra uppehåll än fika och käk. Men det krävs verkligen att man är minst två då.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s