Var en sväng till Eskön häromdagen.


Det var ju ett tag sedan jag var till Eskön,så för någon dag sedan körde jag dit,såg att det nya taket var på plats,lite små detaljer återstår.Det var vindskivor som skulle sättas upp idag.I grannstugan var det lugnt,där huserar min andra systers dotter med sin Tony.Efter lite gofika (Hallon/Tosca paj) så körde jag hemåt igen.

När jag varit hemma några timmar såg jag på syster ysters Fb sida,hon skrev.. Det blev diskussioner här hemma om snickarglädje eller inte som det var från början. Som tur fick jag igenom att det ska vara sån fortfarande😅👌 Passar liksom på denna lilla stuga .Hon hade en bild och jag håller med henne.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Var en sväng till Eskön häromdagen.”

 1. Fin spetskant på taket!
  Har du nån musik för mej? Behöver nånting upplyftande.

  1. Ja det ska nog vara lite krusidull på stugtaket,tycker både syrrab och jag…Oki,visst ska du få lite musik,har hittat två bröder som är jätteduktiga,hoppas du gillar dom.Haé Kram.

 2. Lite lagom snickarglädje passar fint där.
  Det ser så fint ut alltihop, vilket smultronställe.

  Häftigt att din mamma pysslade om kajorna, de blev som en del av hennes liv, kan jag tänka.

  Det var visst svårt att skilja på stormhatt och riddarsporre, för jag antar att de andra också tog fel?!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: