Blev ugnsbakad Torsk,idag.


Det var inte igår som jag hade torsk på tallriken.På tiden nu tyckte jag.Jag hade torsk i frysen,en sådan där fyrkantig,,lade den otinad i en form,saltade och svartpepprade,sedan in i ugnen på 175*,blev ca 20 min..Kokade potatis,på tallriken sedan romansallad,tomat,remuladsås och lite räkor.Inte så tokigt tyckte jag,tänkte äta ute på balkongen,men det blåste från fel håll,så det fick bli inneäta,i glaset hade jag en ljus lager,Breznak.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev ugnsbakad Torsk,idag.”

  1. Torsk är det bästa, men den är dyr, och jag är inte vidare
    bra på att laga fisk. – En fin tallrik fick du verkligen.
    21C vid 11-tiden i kväll. Ciao!

  2. Mums, låter jättegott. Jag köper alltid såna där portionsförpackade torskryggfiléer. Tror jag ska kopiera ditt recept i morgon. Tack för tipset
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: