Tidig middag idag.


Att jag blev hungrig betydligt tidigare idag,kan bero på att jag klev upp redan 05:30 i morse.Att det blev så tidigt är nog fullmånens fel,den var fin i morse..Jag hade en karrébit i skåpet som var kvar från tidigare i veckan.Nu började jag fundera på vad det skulle bli.Vill påstå att min kreativa sida tog sats..I skåpet hade jag en frp,Blandade bönor,en frp,Svarta bönor jag skjöljde av dom,slog ner dom i en liten bunke,skar ner lite Romansallad och tomater,som gick ner i bunken.Kryddade på med salt,svartpeppar och chiliflakes,rörde om smakade,nja lite vitvinsvinäger kunde lyfta,vilket det gjorde.Det blev uteäta idag,en lite blek sol gjorde balkongen skön.En kall Breznak blev måltidsdryck,Maten blev en höjdare.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Tidig middag idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: