Minns du Melodin?


Nu har vi kommit till 1975 och Max Fenders var ett svenskt dansband från Hörnefors utanför Umeå, som turnerade i Sverige, Finland och Norge. Medlemmar var Janne Nording, Anders Östman, Christer Ådén, Per-Örjan Ådén, Mats Långström och Theo Lundström.Vindens melodi är en sång skriven av Göran Lindberg och Gert Lengstrand, och utgiven 1975 på singel av Max Fenders som under perioden 16 mars-25 maj 1975 låg i elva veckor på Svensktoppen med den.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Minns du Melodin?”

  1. Minns inte låten, men Maxarna minns jag mycket väl. Den Folkpark dom spelade på (i närheten av Skellefteå), dit vallfärdade polarna på fredagar/lördagar i mitten på 70-talet. Kunde köras många mil för att komma dit. Inte för att vi gillade Max Fenders så mycket, nej dom var mer en signal vart man skulle åka ifall man ville träffa ”alla” 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s