Minns du Melodin?


Till min kära, skriven 1993 av Peter Grundström i Thor Görans, är en sång som Thor Görans spelade in och släppte på singel 1994. Den inspelningen testades aldrig på Svensktoppen.Streaplers är en svensk musikgrupp som bildades 1959 i Kungälv som popgrupp men som senare utvecklades till dansband. Originalmedlemmar i Streaplers var Gert Lengstrand (sång), Mats Alfredsson, Göran Liljeblad, Håkan Liljeblad och Lasse Larsson.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Minns du Melodin?”

 1. Det stod i tidningen om ritten, du kan ha sett det där eller klippet jag lagt ut.
  Mina häftigaste möten med älg, en gång var jag i tonåren vi plockade blåbär och satt på huk i skogen när det brakade till och det kom en älg med kalv och sprang förbi tillräckligt nära för att vi skulle känna oss små, en gång i slutet på 90-talet var jag ute och sprang i spåret, det stod en älg och mumsade på slyn så nära att jag kunde klappat den på mulen om jag velat, men det ville jag inte, jag sprang förbi men den stod kvar. En morgon när jag hade två hästar med för att släppa i en hage på Osdal, stod en stor älg ca 20 m ifrån, den ena hästen blev rädd och stegrade vilket gjorde att den andra också stegrade, där stod jag sömning mitt emellan viftande framhovar, en läskig upplevelse, men älgen stack iväg.
  Sen har jag sett de ofta på ridturer i skogen och i hagarna, Brigade (före Ava) var inte rädd för älgar vilket de flesta hästar är.
  Det kommer nog ett storkägg när som helst nu 🙂
  Värken är skit, jag har inte ens kommit igång än för dagen, men jag tänker inte låta den sänka mej!
  Snart är jag på banan igen.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: