Blev inte som jag trodde.


Jag bestämde ganska tidigt i morse att jag skulle åka till Eskön,men tankarna var redan då,på vad ska jag käka mot kvällningen,grillat kanske,Tog ut en bit Carré ur frysen,sen drog jag iväg mot Eskön.När jag sedan kom hem vid lunchtid så tänkte jag krydda på carrén,,men f-n inte var det carré, utan lövbiff 2 skivor.Jaha vad lärde jag av detta,,jo skriv på påsen vad som är däri..Kryddade på köttet,salt peppar chilflakes,på med en ostskiva,lite purjolök,och lite philadelphiaost,rullade ihop,fräste på rulladerna i het panna,någon minut..Fixade lite potmos,oljade in plankan,monterade ihop allt med lite tomat paprika,in i ugnen,grilläge 225* i ca 15 min,på med lite bea,rött i glaset,blev riktigt gott,blev uteäta på balkongen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev inte som jag trodde.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s