Naturrutan…11/6


Nu är Havsörnsungarna så stora så dom kan äta själva,nu levererar föräldrarna bara maten,sen får dom sköta sig själva,ser att dom ändå matar ibland.

Det verkar som det har hänt tråkigheter i Storkboet,det har varit tomt sen tidigt i morse,där har ju storken ruvat troget ända sedan 14 maj..Försökte översätta några av kommentarerna som kommit..Där läser jag att pappa stork troligen fått en väldigt ung hona,som efter äggläggning inte varit så intresserad.Kanske därför som äggen kom nästan en månad senare i år,mot förra året..Så det är pappa stork som hela tiden skött om äggen.Han gav upp 04:18 i morse,lämnade då boet,,därefter har han inte varit i boet,stackarn..Läser en kommentar som säger.”Hoppas han lyckas bättre nästa år.Kollade nyss kl 11:00 boet är tomt,de två äggen är säkert väldigt avkylda nu och livlösa.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Naturrutan…11/6”

  1. Men åhh… pappa stork :´(
    äggen var troligen obefruktade eftersom han lämnat, har hon inte varit där alls efter äggläggningen? Boet var ju klart och tomt långt innan det kom något ägg om jag inte minns fel?!
    Örnarna, jisses vad fort det går, det är ju mindre än en månad innan de ska lära sej jaga själva.
    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: