Hände det något kul idag?


Ja det vill jag påstå,en bit in på förmiddagen körde jag till Eskön (hoppas jag slipper punka idag)..Jag har ju två systrar,lillasyster yster och min andra systers dotter Lotta är ju grannar på Eskön,när jag klev ur bilen så såg jag att Lotta och Tony var i byggtagen,äntligen hade dom fått bygglovet för inglasning av altanen,så där var det fart.Gick över till syster yster där blev det fika och rabarberpaj,mums..

På väg hem från Eskön så körde jag över Bomhus där har syster ysters dotter Louise och Pär köpt ett hus,där var det full aktivitet,inflyttning om drygt två veckor..Pärs föräldrar var där och hjälpte till spackling och gräsklippning.Snart blir det golvvärme och klinkers i hallen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Hände det något kul idag?”

  1. Full aktivitet överallt, det där uterummet i Bomhus skulle jag kunna tänka mej, jädrar så fint!
    Jag gillar också italienska viner, men om jag inte vet vad jag ska köpa eller vill prova något nytt tittar jag ofta på sydamerika.
    önskar dej en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s