Nådde inte ända fram,,men det dög..


Vilken rubrik kanske någon tänker,men precis så var det..Jag menar så klart dagens mat..Jag tänkte laga till min variant av den filé/lammgryta sonen bjöd på när jag sist var i Uppsala..Om hans var en 9:a på skalan så blev min en svag 8:a,och jag lovar min smakade jättebra,då fattar ni hur sonens var..Jag velade ju lite innan om jag skulle ta en öl eller ett glas rött,det blev den röda från australien,ölen får vänta till nyheterna på tv..Blev till några matlådor också.

På tallriken,tog fram en gammal som inte varit med på länge,där blev det potatisklyftor och en grönsallad av kinakål,tomat,fetaost,kapris och honungsvinäger..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Nådde inte ända fram,,men det dög..”

  1. Det ser ju supersmaskigt ut.
    Om man tar med i beräkningen att maten alltid smakar bäst när någon annan gjort den, så var nog din också en 9a 😉
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s