Mina smaklökar är i himlen.


För ett antal veckor sedan när jag var i Uppsala,när jag åkte hem så fick jag med mig en låda,den innehöll en rätt som Joakim lagat till,en höjdare då och den var snudd på ännu godare idag.Jag vet att den innehöll Fläskfilé,Lammkorv,Morot, men sen har jag inte en susning om kryddningen.Men rackarns så gott..Jag kokade lite ris som jag blandade i lite gul och röd paprika,även lite grönt och tomat fick vara med på tallriken.I glaset den goda Governon och en liten nubbe satt som en smäck,det blev en Läckö Slotts Akvavit.Den gjorde inte ont.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Mina smaklökar är i himlen.”

  1. Ja, du, när man värmer på grytor brukar de ha sugit åt sej smakerna ordentligt,
    tror läckö snapsen var läcker.
    Jag har inte smakat på det vinet ännu, men beställde så det finns här hemma då det blir tillfälle.

    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: